Hoofdafbeelding

Procesbegeleiding

Heeft u een idee of een bouwplan, maar weet u niet welke stappen u moet ondernemen om dit voornemen tot uitvoering te brengen? Wij begeleiden u graag in dit hele proces en kunnen ook de benodigde producten hiervoor aanleveren.

De boer, de burger en de ondernemer willen en moeten hun toekomst meer dan ooit zelf ter hand nemen. Echter is de ervaring dat veel initiatieven stranden in de regelgeving en procedures als er geen begeleiding van een expert aanwezig is. Helemaal wanneer er sprake is van complexe processen waarbij vele, vaak strijdige, belangen een rol spelen. Wij kunnen voor u als procesbegeleider optreden om uw initiatief met respect voor alle in het geding zijnde belangen en samen met belanghebbende partners tot een resultaat te brengen. Wij gaan op zoek naar creatieve ideeën en oplossingen en bundelen de krachten in plaats van ze te laten botsen.

Witpaard kan u dus ondersteunen als procesbegeleider. Wilt u meer weten over hierover? Wij adviseren u graag. Bel met +31 88 600 67 20 of mail naar info@witpaard.nl.

Contact

Dorpsweg 103
8271 BL IJsselmuiden
T +31 88 600 67 20
E info@witpaard.nl

witpaard